adidas miTeam

Terug naar homepagina

De naam vertelt het verhaal, het draait allemaal om u. Personaliseer en beheer. Via onderstaande link treft u een overzicht aan van speciaal geselecteerde adidas producten. Deze producten kunt u volledig samenstellen conform de uitstraling van uw organisatie, school, team of vereniging. Maak gebruik van de talloze mogelijkheden die miTeam u biedt. Verschillende kleuren, details en design. Aan u de keuze.

Al vanaf 5 stuks per artikelnummer kleding speciaal voor u gemaakt! Korte levertijden!

Door op de foto hieronder te klikken zie je de nieuwe adidas T16 en miTeam 16 (let op: het volledig witte pak is uit het assortiment genomen)

Preview adidas T16


Maattabel adidas

Maattabel adidas T16 miTeam


Werkwijze om zelf te customizen!

Klik op onderstaande foto en kom op de speciale Internetsite van adidas miTeam. De prijzen die u op deze site te zien krijgt zijn de officiële advies verkoopprijzen. U kunt uw speciale prijzen aanvragen via info@nihonsport-belux.be

adidas miTeam

Kies vervolgens voor mannen- vrouwen- of mannenmodellen afhankelijk van de kleding die u wenst te bestellen. Kies vervolgens altijd voor “Martial Arts”!

Link: www.mt.adidas.com

adidas miTeam

Kies het kledingproduct dat u wenst te customizen. Met uw muis kunt u alle opties en kleuren kiezen. Klik op “I’m done customizing” als u klaar bent met dit kledingstuk.

adidas miTeam

Klik dan op “Add to order”

adidas miTeam

“Sign in” als u al een account heeft op deze site of registreer uzelf als dit de eerste bestelling is.

adidas miTeam

Vervolgens kiest u voor “Create a new order” als het om een compleet nieuwe bestelling gaat. Kies voor “Add to excisting order” als u het wenst toe te voegen aan een bestaande bestelling die u maakt. Zorg er voor dat u alles ineens besteld; dus broeken, jacks e.d.. Maak de designs dan ook meteen voor mannen, vrouwen en kinderen. Dit uiteraard afhankelijk wat nodig is.

adidas miTeam

U kunt kiezen voor diverse maattabellen. In Europa is het gebruikelijk te kiezen voor ‘DE’. U kunt echter ook kiezen voor USA als u liever Amerikaanse maten heeft. Bestel minimaal 5 stuks per artikelcode (hoeft niet per maat). Desgewenst kunt u de namen van uw klant invullen als geheugensteuntje.

adidas miTeam

Bij “Find a retailer” kies voor “NEDERLAND”, vervolgens voor “MARTIAL ARTS” en klik dan op “SEARCH”. Daar ziet u ons staan. Kies dus voor NIHON SPORT NEDERLAND.

adidas miTeam

Nadat u voor ons gekozen heeft is de bestelling definitief en ontvangt u en wij een orderbevestiging. Blijkt er alsnog iets fout te zijn; laat het dan per omgaande weten. Geplaatste bestellingen kunnen niet teruggedraaid of gewijzigd worden als wij de order eenmaal geplaatst hebben bij de fabriek.

Na ± 45 dagen ontvangt u de door u bestelde kleding. Desgewenst kunnen wij de kleding ook voor u bedrukken of borduren. Dit duurt dan nog eens ± 10 dagen. Stuur uw instructies en logo’s naar info@nihonsport-belux.be

adidas miTeam

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring